10 ene 2012

Com va començar tot plegat

Ara ja farà un any, a banda del nostre treball com a arquitectes relacionat amb la redacció de projectes i seguiment d'obres, vàrem plantejar-nos la possibilitat de "professionalitzar" els nostres interessos i aportar els nostres coneixements a aquells temes que ens motiven. Per fer-ho, vàrem elaborar una llista, i vàrem començar a desenvolupar aquells que més ens engrescaven. 
I com que una cosa porta a una altra, en converses de cafè vàrem explicar les nostres intencions a d'altres companys de diferents àmbits, i així, vàrem formar un equip de treball multidisciplinar. És a dir, a partir d'ara, per abordar un tema podíem comptar amb la nostra visió d'arquitectes així com de la visió d'un ambientòleg, l'Eugeni Domingo, i un historiador, en Gerard Buxeda. Aquesta experiència, que tot just comença, ens ha enriquit professionalment, i ens obre noves perspectives laborals, tot sigui dit.
I esperem que en mica en mica, i a través de tot allò que compartim a través d'aquest blog, anem ampliant la xarxa i poguem contactar amb persones que comparteixin els mateixos interessos i veure què pot sortir de tot plegat.

No hay comentarios: